Το OpusNet με έδρα την Πολωνία και άλλες χώρες – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ένας δυναμικά αναπτυσσόμενος όμιλος εταιριών ο οποίος παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρηματίες σε θέματα που αφορούν: το  καταπίστευμα – OpusTrust, το δίκαιο (οικονομικό, εμπορικό, αστικό) – OpusLegal, τη φορολογία – OpusTax, τα λογιστικά – OpusFinance καθώς και τη διαχείριση ακινήτων – OpusProperties.

Οι υπηρεσίες του OpusNet περιλαμβάνουν τα νομικά και φορολογικά συστήματα απ’ όλο τον κόσμο και απευθύνονται σε επιχειρηματίες τόσο από την Πολωνία όσο και από το εξωτερικό. Για το λόγο αυτό παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στα πολωνικά, αγγλικά, ρώσικα, γερμανικά, καθώς και σε άλλες γλώσσες. Χάρη σε ευρύ φάσμα υπηρεσιών που προσφέρει σχετικά με πολλές δικαιοδοσίες το Opus Net αποτελεί σήμερα το μοναδικό διεθνή όμιλο στην Πολωνία ο οποίος εξασφαλίζει για τους πελάτες του την παροχή υπηρεσιών με βάση το μοντέλο one-stop-shop (όλα σε ένα). Οι πελάτες μας προέρχονται από όλη την Πολωνία, καθώς και από τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Κύπρο, τη Μεγάλη Βρετανία και την Αυστρία.

Ως όμιλος, μέσω των υπηρεσιών μας, προσφέρουμε στους Πελάτες μας εργαλεία, τα οποία τους βοηθάνε στην επίτευξη των επιχειρηματικών τους σχεδίων σε στρατηγικό και επιχειρησιακό επίπεδο. Επομένως δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στους επιχειρησιακούς στόχους του κάθε Πελάτη, στις συνθήκες λειτουργίας της επιχείρησης καθώς και στις ευκαιρίες και απειλές που προκύπτουν από την εφαρμογή των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων έτσι ώστε τα εργαλεία αυτά να επιτρέψουν στον Πελάτη τη βέλτιστη υλοποίηση των στόχων του και τη βελτιστοποίηση λειτουργίας της επιχείρησης.

Όμιλος OpusNet Διαθέτει γραφεία στη Βαρσοβία, Κρακοβία, Πόζναν, Λάρνακα (Κύπρος), Mriehel (Μάλτα), Delaware (Η.Π.Α.).

Περισσότερες πληροφορίες:
Tηλ./Ph.: (+48) 22 201 08 10
Κινητό/M.: (+48) 503 306 924

biuro@opustrust.eu